Examentraining wordt individueel, per vak gegeven. De examentraining starten ieder schooljaar per de 1e van april.

Wat bieden wij:

  • optimale voorbereiding op het examen,
  • deskundige begeleiding,
  • training voor faalangst en examenvrees,
  • prettige sfeer.

Veel instituten gebruiken de hele dag voor examentraining, maar dit is volgens ons een beetje teveel gevraagd. De gemiddelde leerling wordt na 3 tot 5 uur erg moe en de aandacht is dan ver te zoeken. Het is dan ook vanwege dit feit dat we een spreiding hebben toegepast waardoor de leerling effectiever leert.

Begeleiders

De bijlesdocenten van ‘’Motiveren tot Leren’’ zijn gemotiveerd om uit de leerling te halen wat er in zit. Allereerst moet er een planning/structuur worden aangemaakt in verband met het soms moeilijk kunnen plannen van huiswerk door de leerlingen zelf, wij zorgen hier voor de nodige ondersteuning om de leerling op de rit te zetten. De enige mogelijkheid om deze structuur volgens ons goed over te brengen, is door een band te creëren tussen bijlesdocent en leerlingen. De bijlesdocenten zijn allemaal bekwaam in hun eigen vakgebied, denk daarbij aan bijvoorbeeld een bijlesdocent die zich focust op de talen, op de exacte vakken, of bijvoorbeeld op het economisch vakgebied. Wij zijn er voor de leerlingen, want met plezier naar school gaan staat voorop, dit hangt vaak nauw samen met de prestaties en dat is nou net waar wij de brug vormen.

Tarieven

Het tarief voor de examentraining is berekend op basis van 1 uur privé-bijles. Dit houdt dan ook in dat de examentraining één op één gehouden worden. Er kan ook voor gekozen worden om meerdere uren achter elkaar examentraining te krijgen. Dit hangt zowel af van de spanningsboog van de leerling, als van de tijd en ruimte die er voor de bijlesdocent beschikbaar is. Als we praten over examenleerlingen, dan weten we over het algemeen dat de spanningsboog langer is dan bij een gemiddelde leerling. We raden dan ook aan examentrainingen 2 uur te laten duren per keer.

Bij de examencursussen economie, of management & organisatie moet bij de eerste cursusdag examencursusmateriaal worden aangeschaft. Dit is een éénmalig bedrag van € 30,- per vakgebied, dat de eerste cursus contant moet worden afgerekend. Het examencursusmateriaal bestaat uit: Een tekstboek, een sommenboek en op het einde krijgen de examenleerlingen het antwoordenboek ook mee naar huis.

 

Bel voor meer informatie:

Jeroen van Hoey Smith: 06 30 467 607

Contact