Wij bieden bijles voor scholieren in Rockanje, Oostvoorne, Hellevoetsluis en Spijkenisse die met een of meerdere vakken inhoudelijk leerproblemen hebben. De begeleiding houdt in dat de begeleider de cursist voorbereidt op toetsen. De leerachterstanden worden weggewerkt en samen met de cursist wordt een planning gemaakt per begeleidingsvlak. “Motiveren tot leren” biedt bijlessen, examentraining en huiswerkbegeleiding voor de volgende niveaus en vakken van: VMBO / HAVO / VWO / MBO / HBO / WO

Wij ondersteunen op elk niveau

  • Talen: Nederlands / Engels / Frans (1,2) / Duits (1,2) / Latijn / Grieks / Spaans
  • Exact: Wiskunde (A 1,2 / B 1,2 / C / D) / Natuurkunde (1,2) / Scheikunde (1,2) / Biologie (1,2) / Algemene Natuurwetenschappen / Techniek / Informatica
  • Economisch: Economie (1,2) / Management & Organisatie
  • Algemeen: Aardrijkskunde / Geschiedenis / Maatschappijleer / Verzorging / Mens & Maatschappij

Bijles is er voor scholieren die met een of meerdere vakken inhoudelijk leerproblemen hebben. De begeleiding houdt in dat:

  • de begeleider bereidt de cursist voor op toetsen * de begeleider behandelt leerachterstanden zodat ze worden weggewerkt
  • de begeleider neemt de huidige leerstof door en beantwoordt vragen die de cursist heeft
  •  de begeleider maakt samen met de cursist een planning per begeleidingsvak

De bijlessen worden verzorgd door leerkrachten en studenten die praktisch afgestudeerd zijn in de richting die zij onderwijzen. We kunnen met vreugde zeggen dat ons team en onze klanten meer dan tevreden zijn met de tot nu toe behaalde resultaten !

Begeleiders

Begeleiders Motiveren tot Leren

De bijlesdocenten van ‘’Motiveren tot Leren’’ zijn gemotiveerd om uit de leerling te halen wat er in zit. Allereerst moet er een planning/structuur worden aangemaakt in verband met het soms moeilijk kunnen plannen van huiswerk door de leerlingen zelf, wij zorgen hier voor de nodige ondersteuning om de leerling op de rit te zetten. De enige mogelijkheid om deze structuur volgens ons goed over te brengen, is door een band te creeren tussen bijlesdocent en leerlingen. De bijlesdocenten zijn allemaal bekwaam in hun eigen vakgebied, denk daarbij aan bijvoorbeeld een bijlesdocent die zich focust op de talen, op de exacte vakken, of bijvoorbeeld op het economisch vakgebied.

Wij zijn er voor de leerlingen, want met plezier naar school gaan staat voorop, dit hangt vaak nauw samen met de prestaties en dat is nou net waar wij de brug vormen.

Tarieven

Het tarief voor de bijlessen is berekend op basis van 1 uur privé-bijles. Dit houdt dan ook in dat de bijlessen één op één gehouden worden. Er kan ook voor gekozen worden om meerdere uren achter elkaar bijles te krijgen. Dit hangt zowel af van de spanningsboog van de leerling als van de tijd en ruimte die er voor de bijlesdocent beschikbaar is. Individueel kunnen er afspraken gemaakt worden tussen de leerling en bijlesdocent over het tijdstip en de duur van de bijlessen.

 

Bel voor meer informatie:

Jeroen van Hoey Smith: 06 30 467 607

Contact