”Motiveren tot Leren” heeft ruim tien jaar ervaring in het geven van huiswerkbegeleiding. Vanuit ons bedrijf begeleiden wij scholieren van VMBO, HAVO, atheneum, gymnasium, MBO-onderwijs en HBO-onderwijs met het doel om betere resultaten te halen op school. Ook geven wij de mogelijkheid tot het volgen van bijlessen en examencursussen. Het gezamenlijke doel is overgaan of slagen. De begeleiders van ‘’Motiveren tot Leren’’ bieden volop ondersteuning om daar gericht aan te werken.

De bijlesdocenten van ‘’Motiveren tot Leren’’ zijn gemotiveerd om uit de leerling te halen wat er in zit. Allereerst moet er een planning/structuur worden aangemaakt in verband met het soms moeilijk kunnen plannen van huiswerk door de leerlingen zelf, wij zorgen hier voor de nodige ondersteuning om de leerling op de rit te zetten.

De enige mogelijkheid om deze structuur volgens ons goed over te brengen, is door een band te creeren tussen bijlesdocent en leerlingen. De bijlesdocenten zijn allemaal bekwaam in hun eigen vakgebied, denk daarbij aan bijvoorbeeld een bijlesdocent die zich focussed op de talen, op de exacte vakken, of bijvoorbeeld op het economisch vakgebied. Wij zijn er voor de leerlingen, want met plezier naar school gaan staat voorop, dit hangt vaak nauw samen met de prestaties en dat is nou net waar wij de brug vormen.

Elk schooljaar begeleidt ‘’Motiveren tot Leren’’ haar cursisten uit Rockanje en omstreken. Als bedrijf zijn wij trots op het slagingspercentage van onze cursisten. Ruim 90% van onze cursisten haalt de gestelde doelen, waaronder de eindexamens.

 

Bel voor meer informatie:

Jeroen van Hoey Smith: 06 30 467 607

Contact