In de brugklas ondergaat de leerling de ‘Final Countdown’. Jammer! zo vinden wij. Vooral voor de leerlingen die geconfronteerd worden met achterstanden.
Eigenlijk waren de kinderen hiervan zelf al op de hoogte. Niet voor niets bemerkt menig ouder hoe hun kinderen met knikkende knietjes in het basisonderwijs de entree-of citotoets tegemoet gaan. De vraag is: hoe gaan we dit tegen?

Natuurlijk moeten kinderen op de basisschool kunnen blijven spelen, sporten enzovoorts, maar men onderschat met hoeveel plezier diezelfde kinderen genieten van het ontvangen van beloningen. Na wekenlang oefenen op de juiste schrijfwijze van het alfabet of na langdurig oefenen van bepaalde rekensommen, het resultaat te zien verbeteren, dat is wat kinderen ook doet glunderen. Spelenderwijs brengen wij de basisschoolleerlingen essentiële basiskennis bij, die hen helpt hun vakken met meer vertrouwen tegemoet te kunnen gaan. Ons motto: Een kind moet met plezier naar school kunnen gaan.

Begeleiding
Onze studiebegeleiders zijn enthousiast en ervaren. Wij willen laten zien dat leren ook leuk kan zijn en creëren een gemoedelijke, fijne sfeer tijdens de basisonderwijs middagen. Wij maken momenteel gebruik van 2 studiebegeleiders die zich helemaal richten op het basisonderwijs. Door middel van het scheppen van een band met de studiebegeleider, voelen de leerlingen zich al snel thuis en durven ze hun echte ‘’IK’’ te tonen. Doordat wij systematisch te werk gaan, om zo een goede structuur aan te brengen voor de leerlingen, leren ze ook meteen verbanden te gaan zien. Per 5 basisschoolleerlingen is altijd 1 studiebegeleider aanwezig.

Wilt u graag meer weten over onze manier van werken neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tarieven

Het tarief voor de basisonderwijs middag is berekend op basis van de 2 uur waarin wij de basisschoolleerlingen helpen hun basiskennis te vergroten. In Rockanje kennen we de basisonderwijs-middag van 12:30 uur tot en met 14:30 uur. Ook is er een mogelijkheid een basisonderwijsmiddag te starten op zaterdagmiddag, dit is echter nog onder voorbehoud.

 

Bel voor meer informatie:

Jeroen van Hoey Smith: 06 30 467 607

Contact